Logo [Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä]
 
 
 

Kirurgian osasto 1

Kirurgian osastolla tarjotaan potilaille korkealaatuista, kokonaisvaltaista hoitoa. Ammatillinen osaaminen, luottamuksellinen hoitosuhde, hyvä palvelu, potilasturvallisuus ja pienen sairaalan kodikkuus ovat hoidon peruskiviä.

Kirurgian osastolla hoidetaan luu- ja tukielinkirurgisia (ortopedia), pehmytosakirurgisia, plastiikkakirurgisia ja gynekologisia leikkauspotilaita.  Kirurgian osastolla hoidetaan myös tapaturmapotilaita, maha- ja suolistoalueen tutkimus- ja tulehduspotilaita, virtsaelin- ja verisuonisairauksien (esim. krooniset haavat) potilaita sekä syöpä- ja saattohoitopotilaita.

Osastolle potilaat tulevat

Kirurgian osastolla on 19 sairaansijaa, lisäksi kirurgian osaston yhteydessä toimii päiväkirurginen yksikkö jossa on 6 sairaansijaa. Osastolla työskennellään tiimeissä eli potilashuoneet on jaettu toiminnallisesti kahteen ryhmään.

Henkilöstöön kuuluu erikoislääkäreitä (ortopedi, gastrokirurgi ja plastiikkakirurgi), erikoistuvia lääkäreitä, osastonhoitaja, apulaisosastonhoitaja, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti ja osastonsihteerit.

Leikkauspotilaat tulevat osastolle leikkauspäivänä päiväkirurgisen yksikön kautta. Siellä heidät otetaan vastaan ja saatetaan leikkausosastolle. Leikkausosastolta potilaat siirtyvät leikkauksen jälkeen osastolle. Jonohoitaja lähettää leikkaukseen tuleville potilaille kutsun noin kuukautta  ennen leikkausta.

Osastohoidosta peritään asetuksen mukainen maksu.

 

Sivu päivitetty: 09.01.2018

Yhteystiedot

Kirurgian osasto 1
Forssan sairaala, 1. kerros
Urheilukentänkatu 9, 30100 Forssa
Vierailuaika klo 14-18
puh. 03 4191 3100

Pere Jüri
kirurgian ylilääkäri
puh. 03 4191 3148
juri.pere(at)fshky.fi

Lahti Maija
osastonhoitaja
puh. 03 4191 3110
maija.lahti[at)fshky.fi

Kirurgian osasto1, osastonsihteeri
Telekopio 03 4191 3132
puh. 03 4191 3100

 
 
 
login Synergia Foxy